15.7 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Ο Μπαλτσερόφσκι συνεχίζει στον Παναθηναϊκό (vid)

Με την πόρτα της εξόδου του από τον Παναθηναϊκό ανοιχτή, κινήθηκε και βρήκε ομάδα που του έδωσε συμβόλαιο. Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι όμως δεν θα επιστρέψει στην Ισπανία για λογαριασμό της Ουνικάχα Μάλαγα καθώς η απόφαση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ήταν να του δώσουν μία ακόμη ευκαιρία. Το συμβόλαιο του Πολωνού σέντερ είχε option που εξέπνεε σήμερα αλλά οι «πράσινοι» αποφάσισαν να μην τη χρησιμοποιήσουν.

 

Ο Μπαλτσερόφσκι λοιπόν θα πάρει κανονικά μέρος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και εκεί θα κριθεί αν θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα για μία δεύτερη σεζόν. Σε κάθε περίπτωση η παραμονή του δεν επηρεάζει τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού που είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει στην αγορά αναζητώντας έναν παίκτη ρακέτας. Σε 26 παιχνίδια της Basket League ο Μπαλτσερόφσκι είχε 6,15 πόντους και 3,84 ριμπάουντ ενώ σε 24 παιχνίδια της Ευρωλίγκας είχε 2,8 πόντους και 1,3 ριμπάουντ.

 

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η ASB ήρθαν σήμερα (12/7) σε συμφωνία για την αγορά του κορυφαίου glass floor της γερμανικής εταιρίας, το οποίο κοστολογείται στα 3,2 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να εγκατασταθεί στο ΟΑΚΑ μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ