15.7 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Χοκς: Ο ανεβασμένος Γιανγκ (vid)

Ο Τρέι Γιανγκ έδωσε για ακόμα μία σεζόν τον καλύτερο εαυτό του, αλλά οι Ατλάντα Χοκς δεν κατάφεραν να αγωνιστούν στα playoffs του ΝΒΑ, καθώς αποκλείστηκαν από τους Σικάγο Μπουλς στο πρώτο παιχνίδι τους στα play in.

Τα «γεράκια» τερμάτισαν στη δέκατη θέση της Ανατολής, με ρεκόρ 36-46, με τον Τρέι Γιανγκ να παίζει σε 54 αγώνες κανονικής περιόδου, έχοντας κατά μέσο όρο 25,7π., 2,8 ριμπάουντ, 10,8 ασίστ που αποτελούν προσωπικό ρεκόρ στο «μαγικό κόσμο», αλλά και 1,3 κλεψίματα που επίσης είναι ρεκόρ, σε 36’.

O 25άχρονος γκαρντ, που είναι στην ομάδα από το 2018, ακούστηκε πως ίσως ανταλλαχθεί, το σενάριο όμως εξασθένησε μετά τη μετακίνηση του Ντεζούντε Μάρεϊ στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς. Παράλληλα, οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Σαν Αντόνιο Σπερς, που έδειχναν να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, δεν έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής σε επίσημη κίνηση.

Ο παίκτης θα συνεχίσει -όπως όλα δείχνουν- στην Ατλάντα, η οποία και με την προσθήκη στο ρόστερ του νούμερο 1 του φετινού ντραφτ, Ζακαρί Ρισασέ, χαμηλώνει κι άλλο το μέσο όρο ηλικίας της, «χτίζοντας» το μέλλον της. Ο ίδιος δεν έχει τάσεις φυγής, το αντίθετο συμβαίνει αφού έχει επανειλημμένα δηλώσει πως θέλει να μείνει, ενώ το νυν συμβόλαιό του λήγει το 2027.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ