22.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Τραυματισμός – σοκ! (vid)

Όλοι περίμεναν πώς και πώς το ντέρμπι της πρεμιέρας ανάμεσα στο Κλίβελαντ και τη Βοστόνη, όμως αυτό δεν άρχισε καθόλου καλά. Η σεζόν στο ΝΒΑ δεν άρχισε καθόλου καλά. Ούτε πέντε λεπτά δεν είχαν συμπληρωθεί στον αγώνα και ο Γκόρντον Χέιγουορντ διέλυσε το πόδι του σε έναν από τους πλέον τρομακτικούς τραυματισμούς, που μπορεί κανείς να δει!

Ο πολυσυζητημένος αυτό το καλοκαίρι άσος, ο οποίος άφησε τους Τζαζ για να πάει στους Σέλτικς και να τους κάνει μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στην Ανατολή, σηκώθηκε για να καρφώσει μετά από άλει ουπ πάσα, συγκρούστηκε με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στο αέρα και προσγειώθηκε άτσαλα στα έδαφος. Ο αστράγαλός του διαλύθηκε, το πόδι του γύρισε κατά 90 μοίρες, η θέα του ποδιού του προκαλεί σοκ! Δείτε το βίντεο, αλλά προσοχή! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ.

https://www.youtube.com/watch?v=fRe-AdlD4uQ

Συμπαίκτες και αντίπαλοι σοκαρίστηκαν στη θέα αυτού του τραυματισμού. Έπιαναν τα κεφάλια τους, έκλαιγαν, προσεύχονταν. Το κοινό στις εξέδρες "πάγωσε". Οι σχολιαστές της τηλεοπτικής μετάδοσης δεν ήξεραν τι να πουν.

Οι γιατροί μπήκαν άμεσα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να κάνουν επί τόπου ανάταξη του αστραγάλου. Στη συνέχεια τοποθέτησαν τον Χέιγουορντ σε φορείο και τον μετέφεραν στο ιατρείο του γηπέδου μέσα σε αποθέωση από τους φίλους των Καβαλίερς. Στο ιατρείο τον επισκέφθηκαν στελέχη των Καβαλίερς, ο Αϊζάια Τόμας, που μέχρι πέρυσι έπαιζε στους Σέλτικς, έμεινε για ώρα μαζί του, το ίδιο και ο ΛεΜπρόν.

Η διάγνωση έκανε λόγο για εξάρθρωση αστραγάλου και κάταγμα κνήμης, πράγμα που σημαίνει ότι αμέσως μετά τη μεταφορά του στη Βοστόνη ο Χέιγουορντ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ υπέγραψε αυτό το καλοκαίρι με τους Σέλτικς τετραετές συμβόλαιο έναντι 218 εκ. δολαρίων. Αυτό που προέχει όμως τώρα είναι να γίνει γρήγορα καλά...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ