22.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ελευθερία Μοσχάτου: Νέος προπονητής ο Μειμάρογλου

Νέο ξεκίνημα πραγματοποιεί η Ελευθερία Μοσχάτου, και έτσι δίνει την ευκαιρία σε ένα ρούκι προπονητή να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε Εθνικό επίπεδο.

Ο λόγος για τον Θεολόγο Μειμάρογλου που μετά τη Βάρη και την ΕΣΚΑΝΑ θα βρεθεί στη National League 2.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΑΟ Ελευθερία Μοσχάτου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον νέο προπονητή του ανδρικού τμήματος τον Θεολόγο Μειμάρογλου.

Στο restart που κάνει η ομάδα μας δίνει την ομάδα στα χέρια ενός πολύ καλού και νέου προπονητή μ’ ενα πολύ καλό βιογραφικό.

Έχει Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Β Κατηγορίας , στην περσινή χρονιά ήταν προπονητής στην αντρική ομάδα της Βάρης και στην γυναικεία όπου πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην Α ΕΣΚΑΝΑ αλλά και την άνοδο στην Α2 Γυναικών .

Είμαστε σίγουροι πως με την όρεξη και την ικανότητα του θα βοηθήσει την ανδρική ομάδα και θα συνεχίσει το έργο που άφησε παρακαταθήκη ο coach Σίμος μετά από 6 χρόνια στον πάγκο της ομάδας , παίρνοντας το τιμόνι στη national league 2 γι αυτή τη νέα χρονιά κάνοντας το καλύτερο δυνατόν ,με θέληση, δουλειά κι υπομονή!

Coach Άκη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα είμαστε πάντα δίπλα σου σε οτιδήποτε χρειαστείς.

Welcome!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ