26.1 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Αρμάνι: Κόλαφος ο Μέλι – «Ο Μεσίνα με έδιωξε από την Αρμάνι με τηλεφώνημα 45 δευτερολέπτων»

Παρελθόν από την Αρμάνι Μιλάνο θα αποτελέσει ο Νικολό Μέλι, αλλά σύμφωνα με τα Μέσα η συνεργασία των δύο πλευρών δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Ιταλός πάουερ-φόργουορντ σε δηλώσεις του στην Corriere della Serra αποκάλυψε τους λόγους της αποχώρησης του από την ομάδα, τονίζοντας πως δεν ήταν δικιά του απόφαση. «Δε σκεφτόμουν να φύγω, αλλά σέβομαι την απόφαση του κλαμπ. Θα ήθελα να μείνω αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές και σε αυτήν την περίπτωση δεν υπήρχε. Είμαι λίγο δυσαρεστημένος που αρκετοί σκέφτηκαν ότι επέλεξα να φύγω από την Αρμάνι, δεν είναι έτσι» ανέφερε χαρακτηριστικά

Και ο 33χρονος φόργουορντ, του οποίου το όνομα ήδη έχει συνδεθεί με τη Φενέρμπαχτσε, την Παρτίζαν αλλά και τη Ρεάλ, δεν έκανε συγκεκριμένο το πού θα συνεχίσει. «Έχω διαβάσει για πολλές ομάδες, Παρτίζαν, Φενέρμπαχτσε, Ρεάλ, αλλά το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι η Εθνική Ιταλίας».

Ωστόσο η απόφαση να απομακρυνθεί από το Μιλάνο είχε να κάνει με τον Ετόρε Μεσίνα. Ο Ιταλός κόουτς δεν τον έχει στα πλάνα του και ο Μέλι το αντιλήφθηκε. «Πρέπει να ρωτήσετε την ομάδα αν ήταν απόφαση για τακτικούς λόγους. Μίλησα μαζί του μετά το πρωτάθλημα και συζητήσαμε για την πρόταση που μου έκανε η ομάδα τον Απρίλιο. Του είπα, είμαι εδώ 7-8 χρόνια, αυτό έχει αξία, σωστά; Είμαι ο αρχηγός, σωστά; Πίστεψα ότι η συζήτηση είχε θετική έκβαση αλλά δύο μέρες αργότερα με πήρε τηλέφωνο, μιλήσαμε 45 δευτερόλεπτα και μου είπε πως το κλαμπ αποφάσισε να κινηθεί διαφορετικά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ