29.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Πανελλήνιο Παίδων: Δεξίωση του Δημάρχου Ξάνθης στις ομάδες του Final 8

Μετά τη λήξη των χθεσινών αγώνων του 51ου Πανελληνίου Παίδων ο Δήμαρχος Ξάνθης, Ευστράτιος Κοντός, παρέθεσε δεξίωση στους αρχηγούς των αποστολών και στους επισήμους των αγώνων στον πολύ όμορφο χώρο του παλιού Δημαρχείου στην παλιά πόλη της Ξάνθης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Ξάνθη είναι έτοιμη να αναλάβει κι άλλες διοργανώσεις της ίδιας ή ακόμη και μεγαλύτερης εμβέλειας. Τέλος απένειμε αναμνηστικά της πόλης σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν.

Στη συνέχεια ο γ.γ. της ΕΟΚ Νίκος Νικολόπουλος παρέδωσε στον Δήμαρχο Ξάνθης μια φανέλα της Εθνικής ομάδας και στον αντιδήμαρχο αθλητισμού και τουρισμού, Τάσο Ταρενίδη ένα αναμνηστικό της διοργάνωσης.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, οι υπεύθυνοι αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ Κώστας Τσαρτσαρής και Νίκος Σταυρόπουλος και ο σύμβουλος του ίδιου προγράμματος Δημήτρης Διαμαντίδης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Παναγιώτης Σταυρακάρας, ο ταμίας Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Ενωσης Σάκης Στουπίδης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ