20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Let the party begin! (vids)

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι το πρώτο τζάμπολ της καινούριας σεζόν του ΝΒΑ και το Basketa.gr σας βάζει στο κλίμα.

Το ΝΒΑ έχει πολλούς φανατικούς φίλους, αλλά και πολλούς φανατικούς εχθρούς. Εκείνοι που τους αρέσει να παρακολουθούν όσα συμβαίνουν στην άλλη όχθη του Ατλαντικού κάνουν λόγο για πραγματικό μπάσκετ, ομάδες που έχουν συστήματα και δεν παίζουν στην τύχη, για έξυπνες εμπορικές κινήσεις, για κανόνες φιλικούς προς τον θεατή. Όσοι πάλι δεν συμπαθούν το ΝΒΑ, απλά το αποκαλούν «τσίρκο» και λένε εκεί κάνουν καριέρα γρήγοροι παίκτες με μεγάλο άλμα.

Η αλήθεια είναι μία. Πρόκειται για το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη. Το πιο οργανωμένο και το πιο δίκαιο. Αυτό που αποτελεί είδηση το γεγονός ότι δύο ομάδες έχουν παίξει τρεις σερί σεζόν τελικούς χωρίς να μεσολαβήσει αλλαγή τουλάχιστον ενός από τους δύο φιναλίστ.

Μία ακόμη αλήθεια είναι ότι η κανονική περίοδος απέχει πολύ από τα πλέι οφ. Είναι διαφορετικό το ενδιαφέρον, το κίνητρο και το πάθος που υπάρχει. 

Όπως και να' χει απόψε, εκατομμύρια κόσμου σε ολόκληρο τον πλανήτη θα στηθούν στις τηλεοράσεις τους για να δουν τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν... Και το μόνο που μπορεί να πει κάποιος είναι: «Ας ξεκινήσει το πάρτι».

Δείτε ορισμένα βίντεο μέσω των οποίων θα μπείτε στο κλίμα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ