22 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκος: «Είμαι ευγνώμων για τα μαθήματα που πήρα» (pic)

Γλυκόπικρη γεύση αφήνει η φετινή αγωνιστική σεζόν στο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος, μετά την απώλεια του τίτλου στην Basket League.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού έκανε τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Αρχικά, χρησιμοποίησε ένα εδάφιο από τις επιστολές του Αγίου Παύλου προς Θεσσαλονικείς: «Να χαίρεστε πάντοτε, να προσεύχεστε συνεχώς, να ευχαριστείτε σε όλες τις περιστάσεις· γιατί αυτό είναι το θέλημα του Θεού για εσάς στον Ιησού Χριστό».

Όπως πρόσθεσε: «Καθώς τελειώνει η έβδομη χρονιά και σκέφτομαι τη σεζόν αυτός ο στίχος ήταν βαρύς στην καρδιά μου. Προφανώς, δεν ήταν το τέλος που ελπίζαμε έπειτα από όλη τη σκληρή δουλειά που έγινε για τους στόχους μας. Δεν θα μου άρεσε τίποτα περισσότερο από το να ποστάρω μια φωτογραφία πρωταθλήματος, δίνοντας όλη τη δόξα στον άνθρωπο από πάνω. Αλλά έτσι είναι η ζωή κι αυτό είναι ο αθλητισμός. Κερδίσεις ή χάσεις, καλές και κακές ημέρες, ο Θεός παραμένει ίδιος - τέλειος. Είμαι ευγνώμων για τα μαθήματα που πήρα, τις απίστευτες φιλίες που έγιναν και ακόμα μία ευκαιρία να συνεχίσω την καριέρα μου παίζοντας αυτό το παιχνίδι».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nigel Williams-Goss (@nigelwg5)

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ