19.9 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Μπαρτζώκας: «Έπαθε διάστρεμμα ο Πετρούσεφ, προτεραιότητα ήταν να φύγουμε υγιείς» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε πάρα πολλά να πει μετά την άνετη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα του Κολοσσού Ρόδου με 100-66.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Φιλίπ Πετρούσεφ και στην παρουσία του Τανούλη, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στον Τσους Ματέο ο οποίος αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στην Ευρωλίγκα.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ο Τανούλης δουλεύει πολύ σοβαρά κι έχει παίξει κι άλλη φορά. Είναι πολύ αγαπητός στους συμπαίκτες του. Το ζητούμενο είναι ότι ο Πετρούσεφ έπαθε διάστρεμμα. Η προτεραιότητα ήταν να φύγουμε υγιείς και θα πρέπει να δούμε αύριο πως είναι. Δεν φταίει ούτε ο αντίπαλος, ούτε ο Πετρούσεφ. Είναι δύσκολο να παίξουν οι αντίπαλοι μετά από τόσες μέρες».

Για την πρόκριση στο Final 4: «Είμαστε τρίτη χρονιά στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στα Final 4 οι λεπτομέρειες όπως η τύχη και η συγκυρία κάνει τη διαφορά. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

Για τον Τσους Ματέο: «Πολλά συγχαρητήρια στον Τσους, έκανε τριάντα νίκες, η Ρεάλ κυριάρχησε και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ