20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Β’ Εθνική (Νότος) : Ξεχωρίζει η μάχη της Δυτικής Αττικής

Συνεχίζεται σήμερα (15/10) το πρωτάθλημα του Νοτίου ομίλου της Β' Εθνικής, με το μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Δυτικής Αττικής, ανάμεσα σε Ελευσίνα και Μανδραϊκό να κλέβει τη παράσταση

Ο Πανελευσινιακός παρουσιάζεται πολύ ισχυρός στο κλειστό της «Γούβας», με τον Μανδραϊκό να θέλει να πετύχει την πρώτη νίκη της ιστορίας του σε επίπεδο Β' Ενικής απέναντι στον γείτονα του, έχοντας ηττηθεί και στις δυο περσινές αναμετρήσεις, οι οποίες ως σύμπτωση είχαν οριστεί και πάλι στην 2η αγωνιστική, με αντίθετες έδρες.

Με δεύτερη στη σειρά νίκη θέλει να συνεχίσει την πορεία του ο Ιωνικός Νικαίας, ο οποίος υποδέχεται στο κλειστό του «Πλάτωνα» τη Νέα Κηφισιά, ενώ την πρώτη ιστορική νίκη στην έδρα του, στο Χαϊδάρι, θέλει να πετύχει και η Δάφνη Δαφνίου, που υποδέχεται τον πολύπειρο στην κατηγορία, Πανερυθραϊκό.

Ιστορική νίκη θέλει να πετύχει και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, ο οποίος μετά το «στραπάτσο» της πρεμιέρας στο Ηράκλειο, υποδέχεται στο Αιγάλεω το Παγκράτι, το οποίο παρουσιάζει μια σκληρή και μεστή εικόνα.

Συναρπαστικά παιχνίδια μας επιφύλαξαν την περσινή σεζόν, Τρίτωνας και Πρωτέας Βούλας, με τα δυο παιχνίδια να έχουν τους φιλοξενούμενους νικητές. Στο σημερινό (15/10) παιχνίδι, ο ερχόμενος από νίκη στην Κόρινθο, Τρίτων, θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του, με την ομάδα των Νοτίων προαστίων να ψάχνει την πρώτη της νίκη.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, και χωρίς φαβορί αναμένονται τα παιχνίδια σε Ζωγράφου και Νέα Σμύρνη, με τον ΕΦΑΟΖ να φιλοξενεί το Ηράκλειο και τον Ίκαρο, στην επιστροφή στην έδρα του, στην Β' Εθνική, τον Ιπποκράτη, ο οποίος θα πρέπει να δώσει εξετάσεις και μακριά από την Κω.

Τέλος, στο Κορωπί, η τοπική ομάδα, μετά την βαριά ήττα της πρεμιέρας στο Μετς, και ειδικά την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο (13 π.) ψάχνει την πρώτη της νίκη, απέναντι στη νεοφώτιστη Κόρινθο. Και οι δυο ομάδες στην πρεμιέρα «τραυματίστηκαν» από τα πολλά άστοχα τρίποντα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Ν. Σμύρνης 17.00 Ίκαρος Ν. Σμύρνης-Ιπποκράτης Λιότσος-Νάστος (Ζώης)

Νίκαιας 18.00 Ιωνικός Ν.-ΑΕ Ν. Κηφισιάς Μπούκας-Αναστασίου (Ντίνος)

1ο Χαϊδαρίου 17.00 Δάφνη Δ.-Πανερυθραϊκός Πόντας-Πλιάκας (Πετράκης Μιχ.)

Στρέφη 17.00 Τρίτων-Πρωτέας Βούλας Ορφανός Ι. –Λύρας (Καρούσης)

Γ. Παπασιδέρης 17.00 Κορωπί-ΚΑΟ Κορίνθου Χαλαμπαλάκης-Καρανικόλα Αλ. (Τεφτίκης)

Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρ.-Παγκράτι Παπαφωτίου-Σπυρόπουλος (Λημνιάτης)

Ζωγράφου 17.00 ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Ηράκλειο Καρπάνος-Σταθόπουλος (Παππάς)

2ο Ελευσίνας 17.00 Πανελευσινιακός-ΓΣ Μάνδρας Νικηφόρος Τσαχάκης-Τσολάκος (Ζερβούδης)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ