24.1 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Επιλογές από… παντού για όλα τα γούστα

Αρκετά καλό ποσοστό επιτυχίας χθες (13/10) καθώς δικαιώθηκαν δύο από τις τρεις επιλογές μας από την Ευρωλίγκα, στηριζόμενοι πάντοτε στις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Εξαιρετικά «πλούσιο» είναι το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος, καθώς διεξάγονται αναμετρήσεις για πάρα πολλά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην Stoiximan.gr ξεχωρίσαμε τρεις αναμετρήσεις. Το Ρέθυμνο έχει το προβάδισμα για νίκη επί του Κόροιβου Αμαλιάδας, ενώ ο Προμηθέας αναμένεται να κάμψει την αντίσταση του Φέρου. Τέλος, στο ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ θα επιλέξουμε το under.

Από την Α2 θα στηρίξουμε το «διπλό» του Ηρακλή στην Καρδίτσα και θα ρισκάρουμε ποντάροντας στη νίκη του Εθνικού επί του Αμύντα στον Υμηττό.

Για την ισπανική λίγκα η Εστουδιάντες μπορεί να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Μπούργος, ενώ στην Ιταλία θα ποντάρουμε στο «διπλό» της Βίρτους μέσα στο Πέζαρο.

Στο γαλλικό πρωτάθλημα, η Παρί έχει την ποιότητα να νικήσει την Τουλόν μακριά από την πρωτεύουσα, ενώ τέλος, στην Τουρκία, η Γκαζιαντέπ μπορεί να κάμψει την αντίσταση της Καρσίγιακα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Stoiximan.gr Basket League

Ρέθυμνο - Κόροιβος Αμαλιάδας   1  1,22

Προμηθέας - ΓΛ Φάρος  1    1,25

Άρης - ΑΕΚ under 149,5  1,95

Α2

Καρδίτσα - Ηρακλής   2  1,38

Αμύντας - Εθνικός   2   2,12

Ισπανία 

Μπούργος - Εστουδιάντες   2  1,57

Ιταλία

Πέζαρο - Βίρτους Μπολόνια   2  1,62

Γαλλία

Τουλόν - Παρί    2   1,47

Τουρκία

Γκαζιαντέπ - Καρσίγιακα   1  1,35

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ