23.9 C
Athens
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2024

Κολοσσός και στο στιλ (pics)

Υψηλής ποιότητας είναι η επίσημη ενδυμασία του τεχνικού επιτελείου του Κολοσσού Ρόδου για ακόμα μία χρονιά.

Τα μέλη του προπονητικού τιμ επισκέφθηκαν το κατάστημα «Roubeti Uomo», που είναι ο επίσημος προμηθευτής ενδυμασίας των νησιωτών για έβδομη διαδοχική χρονιά, και με τη βοήθεια του ιδιοκτήτη Θάνου Ρουμπέτη επέλεξαν τα καινούρια κοστούμια τους. Τον Άρη Λυκογιάννη με το συνεργάτη του Στάθη Νερατζάκη συνόδευσε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Γιώργος Γκοτζογιάννης κι όλοι μαζί ενημερώθηκαν για την τελευταία λέξη της ομάδας και διάλεξαν την επίσημη ενδυμασία τους για τις φετινές υποχρεώσεις τους στη Stoiximan.gr Basket League.

Η ανακοίνωση: «Το κατάστημα Roubeti Uomo στο κέντρο της Ρόδου (πλατεία Κύπρου 6) επισκέφθηκε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τη νέα Φθινοπωρινή Συλλογή 2017-2018. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Θάνος Ρουμπέτης, πάντα ενημερωμένος για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ξενάγησε τον προπονητή της ομάδας μας, Άρη Λυκογιάννη, τον βοηθό Στάθη Νεραντζάκη, καθώς επίσης και τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας μας Γιώργο Γκοτζογιάννη στους δύο ορόφους του καταστήματος και επέλεξαν από κοινού την επίσημη ενδυμασία του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η συνεργασία της ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS και του καταστήματος Roubeti Uomo, το οποίο «ντύνει» το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας στις επίσημες εμφανίσεις της εντός και εκτός Ρόδου για ακόμα μία χρονιά, φέρνει τον αέρα της διαχρονικής κομψότητας Roubeti και μέσα στα γήπεδα. Η διοίκηση της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει προσωπικά τον κ. Θάνο Ρουμπέτη για την 7ετή συνεργασία του με την ομάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ