26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Προετοιμασία με… πιρούνια στον ΟΦΗ (pics)

Δείπνο γνωριμίας στον ΟΦΗ, με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία να έρχονται ακόμα πιο κοντά λίγο πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι Κρητικοί πέρασαν στιγμές χαλάρωσης μακριά από τα παρκέ, δειπνώντας όλοι μαζί στο εστιατόριο «Χάλαβρο», με τους διοικούντες να εκδίδουν και σχετική ανακοίνωση για να ευχαριστήσουν θερμά τους ιδιοκτήτες Γιώργο Τζωρακολευθεράκη και Ηλία Τσίρμπα για τη ζεστή φιλοξενία και την περιποίηση.

Η ανακοίνωση: «Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ξεκινάει στις 15 Οκτωβρίου με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Άρη Πετρούπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η προετοιμασία του ΟΦΗ για την πρεμιέρα έχει μπει στην τελική ευθεία και το σκοπό αυτό είχε το δείπνο που παρέθεσε η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ, στο «Χάλαβρο», στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Η βραδιά ήταν όμορφη και οικογενειακή και ο ΟΦΗ μπαίνει δυνατός στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στο οποίο ο στόχος του είναι να κάνει μια πρωταγωνιστική πορεία και ό,τι καλύτερο έρθει. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια που γίνεται φέτος στο τμήμα, ενώ η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες του «Χάλαβρο» Γιώργο Τζωρακολευθεράκη και Ηλία Τσίρμπα για την φιλοξενία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ