30.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Πατάει γκάζι για δελτία ο Πανιώνιος

Το οριστικά αίσιο τέλος της... περιπέτειας Ζορόσκι, είναι γεγονός που έφερε στον Πανιώνιο ανακούφιση, αλλά και... τρεχάματα.

Το χρέος προς τον πρώην παίκτη ων "κυανέρυθρων", το οποίο είχε φέρει δύο φορές απαγόρευση μεταγραφών από τη FIBA, αφού όταν είχε επιτευχθεί ο αρχικός διακανονισμός σταμάτησαν κάποια στιγμή να δίνονται οι δόσεις και ο περιορισμός επανήλθε, διευθετήθηκε οριστικά, τα σχετικά έγγραφα έφτασαν στην Παγκόσμια Ομοσπονδία και ο Πανιώνιος μπορεί να αποκτήσει και επίσημα τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Το ζητούμενο πλέον είναι να προλάβουν να έρθουν τα απαραίτητα έγγραφα από τις κατά τόπους ομοσπονδίες για τους ξένους, προκειμένου να αποκτήσουν άμεσα δικαίωμα συμμετοχής και να προλάβουν το εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας της Stoiximan.Gr Basket League στη Λάρισα με τον ΓΣΛ / Φάρο. Αυτό ισχύει και για τα δύο τελευταία αποκτήματα, τον Χολμς και τον Γούντσον, αφού πλέον δεν ισχύει ότι παίκτες που προέρχονται από το κολλεγιακό των ΗΠΑ μπορούσαν να πάρουν τα έγγραφά τους και για ομάδα με περιορισμό, έτσι και αυτοί ανέμεναν τις ευχάριστες εξελίξεις.

Λογικά από σήμερα θα αρχίσει μπαράζ ανακοινώσεων για τις συμφωνίες με τους παίκτες, κάτι που δεν έχει γίνει για κανέναν μέχρι σήμερα κι ας είναι γνωστοί όλοι και μένει να φανεί αν θα προλάβουν μέχρι το Σάββατο να αποκτήσουν όλοι δικαίωμα συμμετοχές.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ