30.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Μανωλόπουλος: “Πρωταγωνιστές παντού”!

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Μιλώντας στη media day της ΑΕΚ δήλωσε ότι στόχος της Ένωσης είναι να πρωταγωνιστεί και ότι ακόμα η ομάδα δεν είναι έτοιμη, αφού η σεζόν δεν έχει καν αρχίσει.

"Πρώτα από όλα, πρέπει να ευχηθούμε υγεία. Να έχουμε την υγεία μας και από εκεί και πέρα νομίζω ότι θα έχουμε όλες τις δυνατότητες να φτιάξουμε μία ομάδα που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Basketball Champions League. Είμαστε στην ΑΕΚ, οι χρονιές είναι πάντα απαιτητικές και πάντα έχουμε στόχο να πρωταγωνιστούμε", δήλωσε.

Κι όταν ρωτήθηκε τι είναι αυτό που πρωτίστως πρέπει να βελτιώσει η ομάδα σε αυτή τη φάση, απάντησε: "Να γίνουμε πιο σκληροί στην άμυνα. Αυτό δουλεύουμε. Δεν θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι ακόμη, αλλά νομίζω πως καμία ομάδα δεν είναι σε αυτή την φάση. Χρειαζόμαστε συνολικά βελτίωση, όχι μόνο στην άμυνα, αλλά γενικά στην τακτική μας. Έχουμε πολλά πράγματα να βάλουμε ακόμη και θεωρούμε πως θα τα βάλουμε. Το ότι θέλω να γίνουμε πιο σκληροί και να δίνουμε μάχες σώμα με σώμα σε κάθε ματς και σε κάθε κατοχή, είναι αυτό που θέλω πιο πολύ απ' όλα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ