25.4 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Bet: Πολύ δύσκολο έργο για τους «αιώνιους»

Δεν τα πήγαμε καλά στις προβλέψεις μας την Τετάρτη (24/1), αν και ο Άρης μας δικαίωσε, όχι όμως και το Περιστέρι που θα μπορούσε να είχε επικρατήσει.

Σήμερα (25/1) όπως είναι λογικό, τα βλέμματα στρέφονται στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας, με τον Παναθηναϊκό αλλά και τον Ολυμπιακό να αγωνίζονται την ίδια ημέρα.

Στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός αν δεν είχε σοβαρές απουσίες, θα ήταν το φαβορί απέναντι στην τυπικά γηπεδούχο Μακάμπι Τελ Αβίβ. Τώρα όμως είναι έστω και οριακό αουτσάιντερ και θεωρούμε ότι δύσκολα θα νικήσει. Ωστόσο δεν θα ποντάρουμε στο νικητή του παιχνιδιού αλλά στο Under 166,5 θεωρώντας ότι αυτό το όριο είναι πάρα πολύ υψηλό.

Αουτσάιντερ είναι βέβαια και ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ. Υπό άλλες συνθήκες η απουσία του Ταβάρες θα ήταν κομβική, όμως οι νταμπλούχοι βρίσκονται σε πιο δεινή θέση, καθώς δεν έχουν στη σύνθεσή τους τόσο τον Μουσταφά Φαλ όσο και τον Νίκολα Μίροτιτς. Πιστεύουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα φανούν ανταγωνιστικοί και θα στηρίξουμε το Under 160,5.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίσαμε δύο φαβορί και θα προτιμήσουμε το διπλό του Ερυθρού Αστέρα στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα και τον άσο της Φενέρμπαχτσε κόντρα στη Βίρτους.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

ΜΟΝΟ

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός Under 166,5   1,95

ΜΟΝΟ

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός Under 160,5   1,91

ΔΥΑΔΑ

Άλμπα - Ερυθρός Αστέρας   2   1,50

Φενέρμπαχτσε - Βίρτους   1   1,40



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ