21.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Με μάσκα ο Φαγέ, εκτός Σανδραμάνης και Γκάτζιος

Στη Ρόδο βρίσκεται ήδη ο Προμηθέας Πατρών, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα του με τον Κολοσσό Ρόδου που θα διεξαχθεί την Κυριακή (01/10, 15.00) στο Βενετόκλειο.

Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά θέλουν το «διπλό» για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στο πλαίσιο των οποίων τους περιμένει ο Παναθηναϊκός. Διαθέσιμοι για το πατρινό συγκρότημα είναι οι Γκίκας, Ρέλεφορντ, Σκούφης, Δημάκος, Σαλούστρος, Λίποβι, Γράβας, Μιλόσεβιτς, Γερομιχαλός, Έβανς, Τουτζιαράκης και ο Φαγέ που θα αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα, καθώς υπέστη κάταγμα στη μύτη στον αγώνα που προηγήθηκε με το Λαύριο. Εκτός αποστολής έμειναν οι νεαροί Σανδραμάνης και Γκάτζιος, οι οποίοι αγωνίζονται με τον Προμηθέα 2014 στο τουρνουά «Δ. Νεζερίτης» της Παναχαϊκής.

Οι δύο αντίπαλοι συναντήθηκαν, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, στο τουρνουά «Μαυροσκούφεια» στη Θεσσαλονίκη, με τους νησιώτες να φθάνουν στη νίκη με 84-71. Ωστόσο, ο Προμηθέας Πατρών δεν είχε τότε στη σύνθεσή του τους διεθνείς Λίποβι και Φαγέ και το Μιλόσεβιτς που δεν είχε αποκτηθεί ακόμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ