23.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Οι συνθέσεις του ντέρμπι του ΟΑΚΑ για την πρωτιά

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός αναμετρώνται στο ΟΑΚΑ για την κατάληψη της πρώτης θέσης εν όψει των τελικών της Basket League, με τις συνθέσεις των δύο ομάδων να μην έχουν εκπλήξεις, με βάση τα όσα ήδη ήταν γνωστά από το πρωί της Δευτέρας (22/1).

Το τέταρτο ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν έχει πια έρθει, με τον Παναθηναϊκό να επιθυμεί να «κλειδώσει» την πρωτιά στην φετινή Basket League και να αποκτήσει απόλυτο πλεονέκτημα έδρας εν όψει playoffs, ενώ ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του να ανατρέψει μια διαφορά 12 πόντων από το παιχνίδι στο ΣΕΦ, για να διαφοροποιήσει τα δεδομένα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων έγιναν γνωστές περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, με τις εκπλήξεις να μην υπάρχουν με βάση τα όσα ήδη ήταν γνωστά από το πρωί της Δευτέρας (22/1). Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρίσκεται κανονικά στην αποστολή των «πρασίνων», ενώ για τους νταμπλούχους υπάρχουν οι απουσίες των Μουσταφά Φαλ, Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ, με τον τελευταίο να μένει εκτός επιλογών ξένων παικτών από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Μωραΐτης, Σλούκας, Σαμοντούροβ, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου

Ολυμπιακός (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ, Γκος, Κάναν, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Μήτρου-Λονγκ, Παπανικολάου, Μπραζντέικις, Πίτερς, Πετρούσεφ, Μιλουτίνοφ, Τανούλης



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ