22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Καστρίτης: «Οι παίκτες μας ξεπέρασαν τους εαυτούς τους»

Δεδομένων των προβλημάτων με τα οποία αγωνίστηκε αλλά και του βαθμού δυσκολίας του αγώνα που έδωσε, ο Γιάννης Καστρίτης δεν θα μπορούσε παρά να είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιημένος από τη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια. Ο τεχνικός του Άρη έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του και στάθηκε στα «μεγάλα» σουτ που χάρισαν στην ομάδα του τη νίκη.

 

«Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι. Οι δυο ομάδες ήθελαν πολύ την νίκη, πάλεψαν γι’ αυτήν. Είμαστε περήφανοι για τους παίκτες μας. Και σήμερα ξεπέρασαν τους εαυτούς τους. Οι παρόντες παίζουν και για τους απόντες. Βάλαμε μεγάλα σουτ και παλεύοντας για 50 μπάλες, πήραμε την νίκη. Ήταν σημαντική νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Σε οποιεσδήποτε συνθήκες θέλουμε να δούμε το 100%» είπε ο Καστρίτης.

 

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στον Τζόναθαν Σταρκ και στο αν θα είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι της Τετάρτης (24/1) με την Μπουργκ στο Nick Galis Hall: «Είναι ασθενής, θα δούμε πώς θα πάει. Υπάρχει θέληση από τα παιδιά. Αν νιώθουν έστω και λίγο καλά, θα παίξουν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ