25.4 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Παναθηναϊκός: Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί κόντρα στην Παρτιζάν

Μια 4η διαδοχική νίκη θα αναζητήσει ο Παναθηναϊκός, όταν την Παρασκευή (19/1, 21:15) θα υποδεχτεί την Παρτιζάν, στο ΟΑΚΑ, για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου ισοβαθμούν με τη Φενερμπαχτσέ, με 13 νίκες και 8 ήττες. Η Παρτιζάν ισοβαθμεί με Ολυμπιακό, Μονακό και Μπασκόνια, με 11 νίκες - 10 ήττες.

Ο Τούρκος προπονητής έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες του Λούκα Βιλντόζα, του Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι και του Λευτέρη Μαντζούκα, ενώ όπως τόνισε και στις δηλώσεις του το απόγευμα της Πέμπτης (18/1) αμφίβολος είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση εδώ και 6 μέρες.

Από την άλλη πλευρά με προβλήματα κατεβαίνει και η σέρβικη ομάδα, καθώς ο Κέβιν Πάντερ δεν ταξίδεψε με την αποστολή στην Αθήνα, ενώ σταθερά εκτός παραμένει και ο Αλέκσα Αβράμοβιτς.

Στον πρώτο γύρο και συγκεκριμένα στην 11η αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 92-87 στην παράταση, στο Βελιγράδι, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και νυν της Παρτιζάν, Ζακ Λεντέι, να σημειώνει ρεκόρ καριέρας στη Euroleague με 23 πόντους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ