19.5 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Bet: Με ειδικά στοιχήματα σε Πριγκιπάτο και Βελιγράδι

Πανηγυρικό και εμφατικό ταμείο είχαμε πάει στην τελευταία μας πρόβλεψη και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο με την Ευρωλίγκα.

Στο Πριγκιπάτο, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του απέναντι στη Μονακό. Κανείς λόγος να μπλέξουμε με το ποια ομάδα θα επικρατήσει και θα προτιμήσουμε το Over 6,5 πόντων του Κώστα Παπανικολάου, θεωρώντας ότι θα βρει καθαρές ματιές προς το αντίπαλο καλάθι.

Με ειδικό στοίχημα θα ασχοληθούμε και στη δοκιμασία του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς είναι δεδομένο ότι δεν θα θελήσει να βρει ρυθμό ο Ντίνος Μήτογλου. Η άμυνα των γηπεδούχων είναι πολύ πιθανό να προσαρμοστεί επάνω του και θα ποντάρουμε ότι θα σημειώσει 14 ή λιγότερους πόντους.

Από εκεί και πέρα η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί απέναντι στην προβληματική Φενέρμπαχτσε και θα πάμε με το διπλό. Θα το συνδυάσουμε με τη λανθασμένη απόδοση του άσου της Μπάγερν Μονάχου επί της Βίρτους Μπολόνια και η τριάδα μας θα κλείσει με τη νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τουλάχιστον επτά πόντους επί της αδύναμης Άλμπα Βερολίνου.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

ΜΟΝΟ

Μονακό - Ολυμπιακός     Κώστας Παπανικολάου Over 6,5 πόντοι   1,90

ΜΟΝΟ

Παρτιζάν - Παναθηναϊκός     Ντίνος Μήτογλου  Under 14,5 πόντοι    2,15

ΤΡΙΑΔΑ

Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης   2   1,53

Μπάγερν Μονάχου - Βίρτους   1    2,05

Μακάμπι Τελ Αβίβ (-6,5) - Άλμπα βερολίνου  1    1,40



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ