19.6 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Bet: Ο Σίκμα βρίσκει τον καλό του εαυτό

Ανάμεικτα τα συναισθήματα από τη χθεσινή (15/11) ημέρα στοιχηματικά και σήμερα (16/11) θα προσπαθήσουμε για το «απόλυτο».

Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θέλει να διπλασιάσει τις επιτυχίες του στη «διαβολοβδομάδα» και είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επικρατήσουν όμως δεν θα ασχοληθούμε με χάντικαπ. Θα προτιμήσουμε το Over 7,5 πόντων του ανεβασμένου Λουκ Σίκμα ο οποίος με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι έκανε την καλύτερή του εμφάνιση.

Η «ομάδα του λαού» δύσκολα θα ηττηθεί για δεύτερο σερί παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε που προέρχεται από διασυρμό στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Το σύνολο του Κάτας είναι απρόβλεπτο αλλά θα το εμπιστευτούμε. Μεγάλη απογοήτευση και φέτος η Αρμάνι Μιλάνο που έχει «κολλήσει» στις τελευταίες θέσεις. Το διπλό της φορμαρισμένης Εφές έχει αξία και θα το ρισκάρουμε.

Τέλος το παρολί μας θα ολοκληρωθεί με το διπλό της Μονακό στη Μαδρίτη, με την ομάδα από το Πριγκιπάτο να έχει πλεονέκτημα 7,5 πόντων και να μπορεί να το υπερασπιστεί, διαθέτοντας ένα ρόστερ ικανό για να κοιτάξει τους πάντες στα μάτια, ακόμα και την πρωταθλήτρια Ευρώπης. 

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

ΜΟΝΟ

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας Λουκ Σίκμα Over 7,5 πόντοι   2,25

ΤΡΙΑΔΑ

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Φενέρμπαχτσε   1   1,62

Αρμάνι Μιλάνο - Αναντολού Εφές   2   2,35

Ρεάλ Μαδρίτης - Μονακό (+7,5)  2    1,95



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ