23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ξεμουδιάζουν» ΑΕΚ και Πανιώνιος στο ΟΑΚΑ

Την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων αγώνων τους για τη σεζόν 2017-2018, θα έχουν ΑΕΚ και Πανιώνιος στο ΟΑΚΑ.

Η «Ένωση» θα υποδεχθεί σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό τους Νεοσμυρνιώτες, στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, με το Σωτήρη Μανωλόπουλο και το Γιώργο Καλαφατάκη να τεστάρουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους. Η ΑΕΚ θα παίξει την Τετάρτη (04/10) για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στο Ρέθυμνο, ενώ οι «κυανέρυθροι» προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στη Stoiximan.gr Basket League, δεδομένου πως στο Κύπελλο συμμετείχαν με την εφηβική ομάδα τους και αποκλείστηκαν μετά την ήττα τους από το Λαύριο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης.

Η ανακοίνωση: «Στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει (και) της αναμέτρησης με Ρέθυμνο για το Κύπελλο Ελλάδας (Τετάρτη, 04/10), η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Παρασκευή (29/09) το απόγευμα τον Πανιώνιο, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, με κλειστές πόρτες για τον κόσμο και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ