23.5 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

EuroCup: Ξέσπασε στο τέλος η Μπεσίκτας, εντυπωσιακή Κλουζ, άνετα Γκραν Κανάρια και Γουλβς (vids)

Η Μπεσίκτας υποδέχτηκε το Αμβούργο για την 6η αγωνιστική του EuroCup και με ένα ξέσπασμα στο τέταρτο δεκάλεπτο έφτασε στη νίκη με 90-78.

Έτσι, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην 2η θέση του πρώτου ομίλου και στο 5-1 ρεκόρ, ενώ από την άλλη πλευρά το Αμβούργο δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα την πρώτη του νίκη και βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Άνχελ Ντελγκάδο με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ, φτάνοντας στο νταμπλ νταμπλ, ενώ 15 πρόσθεσε ο Ντέρεκ Νίντχαμ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Η Κλουζ συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο EuroCup αφού ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Ουλμ, έφτασε την διαφορά μέχρι και στους 21 (71-50) και επικράτησε άνετα με 86-75.

Με αυτό τον τρόπο η ρουμανική ομάδα ανέβηκε στην 2η θέση του δεύτερου ομίλου και στο 5-1 ρεκόρ, ενώ η Ουλμ υποχώρησε στην 3η και στο 4-2.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Ντι Τζέι Σίλι με 21 πόντους, ενώ 16 πρόσθεσε ο Κάρελ Γκούζμαν.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Η Γουλβς μπορεί να ζορίστηκε στο πρώτο ημίχρονο από την Προμετέι όμως με ένα εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο (28-16) και πρωταγωνιστή τον Ρασίντ Σουλαϊμόν έφτασε στη νίκη με 85-71.

Έτσι, η ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα ανέβηκε στην 4η θέση του πρώτου ομίλου με 4-2, ενώ η Προμετέι έπεσε στην 8η με 2-4.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Ρασίν Σουλαϊμόν με 30 πόντους και 7 ασίστ, ενώ 15 πρόσθεσε ο Κριστιάν Μεκοβούλου.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Η Γκραν Κανάρια δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην έδρα της Τουρκ Τέλεκομ και κατάφερε να φύγει με ένα μεγάλο διπλό με 82-69.

Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς παραμένει στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου και αήττητη στο EuroCup με 6-0 ρεκόρ, ενώ από την άλλη η Τουρκ Τέλεκομ βρίσκεται στην 9η θέση και στο 1-5.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Σιλβέν Λάντεσμπεργκ με 20 πόντους, ενώ Ρόκο Πρκάτσιν πρόσθεσε 9.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ