24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ έφερε τον Τζάστιν Άλστον (vid)

Η δυσάρεστη εξέλιξη με τον Τζαμάνι ΜακΝις που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες δοκίμασε τα αντανακλαστικά του ΠΑΟΚ που βρήκε άμεσα παίκτη και τον έφερε στην Ελλάδα αντί του βασικού του σέντερ. Είναι ο Τζάστιν Άλστον (29, 2.03).

 

Ο Δικέφαλος εκμεταλλεύτηκε τη δυσάρεστη συγκυρία που έχει δημιουργήσει ο πόλεμος στο Ισραήλ και συμφώνησε με έναν παίκτη που είναι έτοιμος να παίξει. Ο Άλστον που πέρασε την προηγούμενη σεζόν στη λιθουανική Γιουβέντους, βρέθηκε φέτος στη Ραμάτ Γκαν, χωρίς ωστόσο να προλάβει να παίξει.

 

Στη σεζόν 2022-23 είχε σε 35 ματς της λιθουανικής λίγκας, 12.6 πόντους, 5.7 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ σε 21 λεπτά συμμετοχής.

 

Ο ψηλός που αγωνιζόταν στη Λιθουανική Γιουβέντους την περσινή σεζόν και πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι στο Ισραήλ και τη Ραμάτ Γκαν, έφτασε στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά ένεκα του πολέμου στο Ισραήλ δεν αγωνίστηκε με τη Ραμάτ Γκαν και έτσι ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα για να τον κάνει κάτοικο Ελλάδας.

 

Ο Αμερικανός με ύψος 2.03μ. την περσινή σεζόν μέτρησε σε 21 λεπτά στη Λιθουανική λίγκα σε 35 ματς. Θα περάσει όλα τα διαδικαστικά, για να ανακοινωθεί και να μπει στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, κάνοντας ντεμπούτο το Σάββατο κόντρα στον Απόλλωνα στην Πάτρα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ