19.7 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Bet: Δύο κλασικά ντέρμπι και ο Ολυμπιακός

Τόσο ο Άρης όσο και η ΑΕΚ μας δικαίωσαν την Τετάρτη (25/10) και θα προσπαθήσουμε για υψηλό ποσοστό εύστοχων προβλέψεων και την Πέμπτη (26/10).

Το ενδιαφέρον στρέφεται λοιπόν στην Ευρωλίγκα και την Πέμπτη (26/10) διεξάγονται πολλά μεγάλα παιχνίδια. Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Εφές. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, με τους Τούρκους ακόμα να ψάχνονται. Δεν θα μπλέξουμε με χάντικαπ και θα πάμε στο Over 157,5 περιμένοντας το σκορ να πάει ψηλά.

Μεγάλο ντέρμπι στο Βελιγράδι μεταξύ της Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Ερυθρού Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και θα τους εμπιστευτούμε ποντάροντας την επικράτησή τους με τουλάχιστον τρεις πόντους διαφορά.

Από εκεί και πέρα στο κλασικό ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα, η «Βασίλισσα» είναι ξανά το φαβορί για ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα ποντάρουμε το Under στο υψηλό όριο των 166,5 πόντων. 

Τέλος θα εμπιστευτούμε τα φαβορί στα παιχνίδια της Άλμπα Βερολίνου με την Αρμάνι Μιλάνο και σ' εκείνο της Μονακό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

ΜΟΝΟ

Ολυμπιακός - Εφές   Over 157,5     1,91

ΜΟΝΟ

Παρτιζάν (-2,5) - Ερυθρός Αστέρας    1    1,60

ΜΟΝΟ

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα    Under 166,5    1,90

ΔΥΑΔΑ

Άλμπα Βερολίνου - Αρμάνι Μιλάνο (-3,5)   2   1,53

Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ    1   1,42

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ