20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σέλτικς: Εξαιρετική εμφάνιση από τον Μίχαϊλιουκ (vids)

O Σβι Μίχαϊλιουκ αποδεικνύει ότι αξίζει να υπογράψει κανονικό συμβόλαιο με τους Μπόστον Σέλτικς, μιας και κόντρα με τους Νικς πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση.

Ο Ουκρανός φόργουορντ, ο οποίος είναι βασικός στόχος του Παναθηναϊκού, είχε θετικό πρόσιμο στην ήττα των Κελτών από την ομάδα της Νέας Υόρκης.

Σε 26 λεπτά είχε 15 πόντους με 2/2 βολές, 2/2 δίποντα και 3/7 τρίποντα, καθώς επίσης 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Ο Πέιτον Πρίτσαρντ με 21 και ο Νταλάνο Μπάντον με 20 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τους Σέλτικς, που έπαιξαν χωρίς όλους τους «βασικούς» τους, Τέιτουμ, Πορζίνγκις, Μπράουν, Χόλιντεϊ, Χόρφορντ και Γουάιτ. Για τους νικητές ο Ιμάνιουελ Κουίκλι είχε 21 πόντους, 12 πόντους είχε ο Αρ Τζέι Μπάρετ και 10 ο Τζέιλεν Μπράνσον.

Ποια είναι τα δεδομένα του συμβολαίου του Μίχαϊλιουκ

Ο Ουκρανός άσος έχει υπογράψει μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο ενός έτους έναντι συνολικά 2.346.614 δολαρίων, ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένες δικλείδες.

Αν αποδεσμευτεί στην περίοδο προετοιμασίας, τότε θα εισπράξει 200.000 δολάρια και θα είναι ξανά ελεύθερος. Εφόσον παραμείνει στην ομάδα όταν αρχίσει η σεζόν στο ΝΒΑ στις 25 Οκτωβρίου, θα εξασφαλίσει το 50% του συνολικού συμβολαίου, δηλαδή 1.173.307 δολάρια. Αν μείνει στην ομάδα και δεν απομακρυνθεί πριν τις 7 Ιανουαρίου, θα πάρει το πλήρες ποσό του αρχικού συμβολαίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ