27 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Bet: Προκλητικό αουτσάιντερ η Παρτιζάν στο Τελ Αβίβ

Αρνητικό ήταν το πρόσημο από τις προβλέψεις μας στη δεύτερη μέρα του EuroCup και θα προσπαθήσουμε να πάμε ξανά ταμείο μέσω Ευρωλίγκας.

Το παιχνίδι της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Παρτιζάν θα αποτελέσει τη βασική μας επιλογή, καθώς κρίνουμε τουλάχιστον υπερβολικό τον φαβοριτισμό της ομάδας από το Ισραήλ. Οι Σέρβοι δεν θα πάνε για τουρισμό και θα «χτυπήσουν» το παιχνίδι στα ίσα ψάχνοντας ένα μεγάλο διπλό στην πρεμιέρα. Θα πάμε με την επικράτησή τους έχοντας πλεονέκτημα 7,5 πόντων, θεωρώντας ότι ακόμα κι αν «λυγίσουν» δεν θα χάσουν με περισσότερους από επτά πόντους διαφορά.

Από εκεί και πέρα ξεχωρίσαμε ορισμένα ειδικά στοιχήματα τα οποία παρουσιάζουν κατά τη γνώμη μας πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Στην Ιταλία, η Βίρτους θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις και θα ποντάρουμε ότι ο Εντγκάρας Ουλανόβας θα σκοράρει μάξιμουμ εννιά πόντους.

Θα το συνδυάσουμε με το under 8,5 πόντων του νέου φόργουορντ της Εφές Ντέρεκ Ουίλις, στο μεγάλο παιχνίδι των Τούρκων με την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα». Τέλος η τριάδα μας θα κλείσει με το over 12,5 πόντων του Ματ Τόμας στο γερμανικό ντέρμπι μεταξύ της Μπάγερν και της Άλμπα.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

ΜΟΝΟ

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παρτιζάν (+7,5)    2    1,55

ΤΡΙΑΔΑ

Βίρτους - Ζαλγκίρις     Ουλανόβας Under 9,5 πόντοι    2,00

Μπαρτσελόνα - Εφές    Ντέρεκ Ουίλις   Under 8,5 πόντοι    1,70

Μπάγερν - Άλμπα     Ματ Τόμας   Over 12,5 πόντοι   1,85



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ