21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μιχάιλιουκ: «Υπήρχαν προτάσεις στο τραπέζι αλλά τις ζύγισα και είδα τι ήταν καλύτερο για εμένα και που ήθελα να είμαι» (vid)

Το όνομα του Σβι Μιχάιλιουκ ήταν αρκετά έντονο στον Παναθηναϊκό στη post season, μιας και ήταν στην κορυφή της λίστας των μεταγραφών, μιας και οι "πράσινοι" ήθελαν έναν φόργουορντ με σουτ και άμυνα και έψαξαν το "κόλπο γκρόσο" για την ολοκλήρωση του ρόστερ με μία ακόμη βόμβα.

Ο Ουκρανός ωστόσο είχε προτεραιότητες και πιο συγκεκριμένα το NBA και θέλησε να «κυνηγήσει» μέχρι την τελευταία στιγμή τις πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Οι Μπόστον Σέλτικς ήταν η ομάδα που του έδωσε αυτήν την ευκαιρία αν και το συμβόλαιό του δεν είναι εγγυημένο. Συγκεκριμένα είναι μερικώς εγγυημένο, και αυτό σημαίνει ότι θα λάβει 200.000 δολάρια έως το πρώτο ματς της σεζόν. Εάν και εφόσον μείνει στο ρόστερ και αγωνιστεί στην πρεμιέρα, τότε το ποσό του συμβολαίου θα φτάσει στα 1.2 εκατομμύρια δολάρια.

Τέλος εάν και εφόσον καταφέρει να μείνει στην ομάδας έως και τις 10 τότε θα λάβει ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου, ήτοι 2.3 εκατομμύρια δολάρια. Κατά τη διάρκεια της Media Day των Μπόστον Σέλτικς, ο Μιχάιλιουκ ρωτήθηκε για την πρόταση από την Ελλάδα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Υπήρχαν προτάσεις στο τραπέζι αλλά τις ζύγισα και είδα τι ήταν καλύτερο για εμένα και που ήθελα να είμαι» ενώ για τον λόγο που επέλεξε την Βοστόνη και όχι τα περισσότερα χρήματα στην Ευρώπη, ο Ουκρανός γκαρντ/φόργουορντ απάντησε: «Ήθελα να είμαι κομμάτι μιας σπουδαίας προσπάθειας. Νιώθω ακόμα παίκτης του ΝΒΑ και πιστεύω ότι ανήκω ακόμα εδώ. Και θέλω να συνεχίσω το ταξίδι».

Όσα είπε  από το 01:30:00 και μετά



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ