20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ελευθερία Μοσχάτου: Στην φυσική της έδρα οι ευρωπαϊκοί αγώνες (pics)

Η Ελευθερία Μοσχάτου ετοιμάζεται για την νέα σεζόν όπου και θα αγωνιστεί, πέρα από την Α1 γυναικών, για πρώτη φορά στην ιστορία της και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Όπως έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωσή της η ομάδα του Μοσχάτου, θα δώσει τις ιστορικές αυτές αναμετρήσεις στην φυσική της έδρα και δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο γήπεδο για τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Μάλιστα μέσα στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι άνθρωποι του συλλόγου ώστε το κλειστό γυμναστήριο να τηρεί όλες τις προϋποθέσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελευθερίας Μοσχάτου:

Ιστορική στιγμή για την ομάδα μας ?⚪️

Η διοίκηση της Ελευθερίας Μοσχάτου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο φίλαθλο κοινό ότι οι προκριματικοί Ευρωπαϊκοί αγώνες μπάσκετ γυναικών της φετινής σεζόν θα γίνουν στο κλειστό της πόλης μας! Του Μοσχάτου!

Πρόκειται για μια πολύ ιστορική στιγμή! Πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης η ομάδα μας, η Ελευθερία Μοσχάτου θα εκπροσωπήσει τον Δήμο στην Ευρώπη και μάλιστα θα δώσει το πρώτο εντός Ευρωπαϊκό παιχνίδι στο ιστορικό κλειστό της οδού Μιαούλη!

Οι ιθύνοντες της ομάδας έκαναν τα αδύνατα - δυνατά, προκειμένου το γήπεδο της πόλης να πληρεί τις προϋποθέσεις για να πάρει άδεια τέλεσης Ευρωπαϊκών αγώνων.

Στις 27/9 και ώρα 19:30 σας περιμένουμε στο ΓΗΠΕΔΟ! Γίνε εσύ ο 6ος παίκτης της ομάδας και βοήθησε την Ελευθερία να πάρει το «εισιτήριο» για του ομίλους του EuroCup.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (@eleytheria_moschatou_wb)

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ