22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Καρδίτσα: Στο Καρπενήσι εκτάκτως η ομάδα, με αγωνία για ανθρώπους, πόλη, γήπεδο

Η Καρδίτσα βιώνει την καταστροφή, ένας νομός θρηνεί και αγωνιά, η πόλη αναμένει με κομμένη την ανάσα τον συνολικό απολογισμό και η ομάδα που πρέπει με κάποιο τρόπο να συνεχίσει την καθημερινότητά της, από χθες κιόλας γνωρίζει ότι είναι άστεγη. Οι ζημιές στο κλειστό "Γιάννης Μπουρούσης" είναι ανυπολόγιστες, το διάστημα που θα χρειαστεί για να μπορέσει το γήπεδο να καταστεί εκ νέου λειτουργικό είναι άγνωστο και τα μέτπωα που άνοιξαν είναι πολλά

Η πρώτη χρονικά ανάγκη ήταν να συνεχίσει κάπου την προετοιμασία που είχε αρχίσει και αυτό θα γίνει στο Καρπενήσι. Ηδη το πρωί η αποστολή αναχώρησε για την πόλη της Ευρυτανίας και το γνωστό ξενοδοχείο με το γήπεδο εντός αυτού, όπου θα παραμείνει τουλάχιστον ως το τέλος της εβδομάδας και... βλέπουμε.

Υπάρχουν φυσικά και πολλά άλλα πρακτικά ζητήματα που προκύπτουν, όπως το πού θα έχει έδρα η Καρδίτσα στις πρώτες αγωνιστικές, αν όχι στον πρώτο γύρο και τι πιθανές λύσεις μπορούν να υπάρουν σε συνεννόηση και με τον ΕΣΑΚΕ.

Οπως και να 'χει στην παρούσα φάση όλοι στην ομάδα έχουν το μυαλό τους πρώτα απ' όλα στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, ελπίζοντας το μεγάλο κακό που ήδη έχει συντελεστεί να περιοριστεί κατά το δυνατόν, τουλάχιστον στις απώλειες ανθρώπων και φυσικά στις περιουσίες αυτών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ