22.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ένα» με τον κόσμο ο Χαρίλαος Τρικούπης (pics)

Στο λιμάνι του Μεσολογγίου βρέθηκε σύσσωμος ο Χαρίλαος Τρικούπης, συμμετέχοντας στην Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία έδωσαν το παρών στο «περίπτερο» της ομάδας κι είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους φιλάθλους τους, να υπογράψουν αυτόγραφα και να αποκαλύψουν τα όνειρά τους εν όψει της συμμετοχής τους στο επερχόμενο πρωτάθλημα του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής. Εν συνεχεία, η αποστολή αναχώρησε για την Πάτρα, προκειμένου να πάρει μέρος στο τουρνουά προετοιμασίας που διοργανώνει ο Γλαύκος. Πρώτος αντίπαλός τους θα είναι το απόγευμα του Σαββάτου (23/09, 18.30) η Ακράτα.

Η ανακοίνωση: «Άνοιξε χθες η 2η Πανελλήνια Έκθεση Τοπικών Προϊόντων που διεξάγεται στη πόλη μας από τις 22 έως στις 25 Σεπτεμβρίου, με την ομάδα μας να διαθέτει το δικό της "περίπτερο" στην έκθεση αυτή. Χθες στα εγκαίνια της Έκθεσης παρευρέθηκαν σύσσωμοι οι παίχτες και ο προπονητής του αντρικού μας τμήματος, οι οποίοι βρίσκονταν στο περίπτερο μας και σήμερα το πρωί! Σας περιμένουμε να περάσετε μια βόλτα και να ενημερωθείτε για τις δράσεις του Συλλόγου μας! #trikoupisbc #visit_mesologgi».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ