30 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ηρακλής: Στα «μπλε» και ο Αλτίνης (pic)

Μια ακόμη μεταγραφή για τον Ηρακλή, που δίνει την ευκαιρία στον Κώστα Αλτίνη (195 – 23 ετών) να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη καριέρα του στην Elite League.

Ο 23χρονος γκαρντ αγωνίζονταν την τελευταία τριετία στη Β’ Εθνική με την ΧΑΝΘ, και πέρυσι είχε 99 πόντους στο σύνολο.

Αναλυτικά:

«ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΤΙΝΗΣ, και αυτός στα ΜΠΛΕ

Το Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Κώστα Αλτίνη (23, 1,95) για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και του εύχεται υγεία και δύναμη.

Ο Κώστας, που αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4» γεννήθηκε στην Κοζάνη και ξεκίνησε στον τοπικό Λασσάνη Κοζάνης και στη συνέχεια στους Διόσκουρους, με τους οποίους κατέκτησε το τοπικό πρωτάθλημα. Το 2014 μεταγράφηκε στον Άρη, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης και την 4η θέση στο Πανελλήνιο παίδων.

Έχει κληθεί σε προετοιμασίες Εθνικών ομάδων τρεις φορές και ήταν στέλεχος της Εθνικής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ16. Την σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στο Carnegie High School, στην Καλιφόρνια, όπου διακρίθηκε με τον τίτλο του MVP της κατηγορίας. Την σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στο Victory Christian Academy, στη Φλόριντα. Την σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική με την ομάδα του Ερμή Λαγκαδά. Την σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Κ.Α.Ο. Χαλκιδικής. Τα τρία τελευταία χρόνια ο αθλητής ήταν βασικό στέλεχος της ανδρικής ομάδας της Χ.Α.Ν.Θ. στην Β΄ Εθνική.

Κώστα, καλώς ήλθες στον ΗΡΑΚΛΗ, υγεία και δύναμη!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ