26.9 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Λετονία: Η λάμψη του Πορζίνγκις… ξεθώριασε (vid)

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του στο ΝΒΑ, καθώς η νέα αγωνιστική περίοδος θα τον βρει στους Μπόστον Σέλτικς.

Μετά τους Νιου Γιορκ Νικς, Ντάλας Μάβερικς και Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και μπαίνοντας στην ένατη σεζόν του στο «μαγικό κόσμο» ο 28άχρονος φόργουορντ/σέντερ θα έχει όλο το χρόνο να προετοιμαστεί, αφού δεν θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο εξαιτίας τραυματισμού, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος. Ο Λετονός διεθνής προέρχεται από την πιο παραγωγική χρονιά του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με κατά μέσο όρο 23,2π. σε 32.6’, αγωνιζόμενος σε 65 ματς κανονικής περιόδου. Είχε, ακόμα, 8,4 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ.

Δεν θα μπορέσει, όμως, να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο μεγάλο φετινό «ραντεβού» (25 Αυγούστου έως 10 Σεπτεμβρίου). Η Λετονία έχει κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με τον Καναδά, τη Γαλλία και το Λίβανο, ο οποίος θα λάβει χώρα στην Τζακάρτα. Θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Κρίσταπς Πορζίνγκις να συμβάλει στην πρόκρισή της, καθώς έπαιξε πέρυσι στα προκριματικά. Φέτος, όμως, δεν θα λάμψει με το εθνόσημο στο στήθος.

Δείτε τις μερικές από τις καλύτερες στιγμές του πέρυσι με τους «πρωτευουσιάνους»:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ