23.5 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Σλούκας: «Σεβασμός, κίνητρο και σκληρή δουλειά, έτσι μεγάλωσα»(pic)

Ο Κώστας Σλούκας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα Socia Media ως παίκτης του Παναθηναϊκού, τονίζοντας τρεις λέξεις: Σεβασμός, κίνητρο και σκληρή δουλειά.

Ο Σλούκας έκανε το ''μπαμ'' του καλοκαιριού αλλάζοντας ''στρατόπεδο'' πηγαίνοντας από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό. Ο 33χρονος γκαρντ είχε σιγήσει στα social media μετά την επίσημη μετακίνηση του στους πράσινους. 

Σήμερα (13/8), έκανε την πρώτη του δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα post στο instagram με φωτογραφίες από την ημέρα που έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και από τις ατομικές προπονήσεις που κάνει εδώ και κάποιες μέρες στο ΟΑΚΑ.

Στο post, επισημαίνει τις λέξεις ''Σεβασμός'', ''Κίνητρο'' και ''Σκληρή δουλειά'' υπογραμμίζοντας πως με αυτές τις ''αρχές'' μεγάλωσε και έπαιρνε υπόψη πριν από κάθε μεγάλη απόφαση. Επιπλέον ευχαριστεί τους φιλάθλους και όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού για το θερμό καλωσόρισμα και πως ανυπομονεί να ανταποδώσει. 

Το μήνυμα του Κώστα Σλούκα στο Instagram:

"Σεβασμός, Κίνητρο και Σκληρή δουλειά.

Έτσι μεγάλωσα και έτσι πορεύομαι σε κάθε απόφαση και βήμα στη ζωή μου.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους και τους φίλους της ομάδας του Παναθηναϊκού για την θερμή υποδοχή, την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό.

Aνυπομονώ να ανταποδώσω''.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ