24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρωτοβουλία από Κακιούζη για… γεμάτο ΟΑΚΑ

Προσπάθεια να φέρει ακόμα περισσότερους φιλάθλους στο ΟΑΚΑ ξεκινάει ο Μιχάλης Κακιούζης, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε ανθρώπους που ίσως δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την ΑΕΚ.

Ο 40χρονος παλαίμαχος φόργουορντ και νυν υπεύθυνος σκάουτινγκ της «Ένωσης» ανακοίνωσε, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, πως σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα διαθέτει και από δέκα εισιτήρια, αγορασμένα από τον ίδιο.

«Σε λίγες ημέρες αρχίζει και επίσημα η φετινή πορεία της ομάδας μας. Η προσπάθεια που γίνεται καθημερινά από τον πρόεδρο και όλους όσοι βρίσκονται στην οικογένεια της ΑΕΚ είναι τεράστια. Θέλω λοιπόν να ανακοινώσω ότι για όλα τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια μας θα υπάρχουν (αγορασμένα φυσικά) 10 εισιτήρια τα οποία θα προσφέρω σε φίλους και όχι μόνο της ομάδας μας. Λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα. Όλοι δίπλα στην ομάδα μας», έγραψε σχετικά στο Facebook ο Μιχάλης Κακιούζης.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1830752857215083&id=100008411587457



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ