21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Σίξερς: Μόνο οι Κλίπερς στο μυαλό του Χάρντεν (vids)

Μπορεί ο Τζέιμς Χάρντεν να ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να παραμείνει σε αυτούς και πιέζει για να γίνει ανταλλαγή.

Επιθυμία του 33χρονου γκαρντ είναι να αλλάξει περιβάλλον, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για προσωπικούς. Εξάλλου, οι σχέσεις του με τον πρόεδρο των 76ers, Ντάριλ Μόρεϊ, δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο και οι Λος Άντζελες Κλίπερς φαντάζουν, στο μυαλό του, ο ιδανικότερος προορισμός για να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

Παρότι ενεργοποίησε στις αρχές του καλοκαιριού την τελευταία σεζόν του συμβολαίου του με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, ύψους 35 εκατομμυρίων δολαρίων, θέλει να αποχωρήσει και δεν το κρύβει. Πιέζει συνεχώς για ανταλλαγή, αν και οι δύο ομάδες δεν τα έχουν βρει μέχρι στιγμής για να γίνει η επιθυμία του πράξη.

Σκοπεύει να βρεθεί στο προπονητικό καμπ των 76ers, όπως ανέφερε το Hoops Hype, ωστόσο στο μυαλό του παραμένουν οι Καλιφορνέζοι και πώς θα μετακομίσει σε εκείνους. Εξάλλου, ο μόνος λόγος που έκανε opt in στο συμβόλαιό του ήταν για να μη χάσει τα χρήματα του. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίζονται κι ελπίζει να έχουν αίσια κατάληξη. Προς το παρόν, πάντως, παραμένει παίκτης των Φιλαδέλφεια Σίξερς, παρά την αντίθετη επιθυμία του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ