24.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

To «θαύμα» του Λιόγα στην Κηφισιά

Η Νέα Κηφισιά αποτέλεσε ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά της καλοκαιρινής περιόδου, όντας απομονωμένη στα βόρεια της Αττικής, δουλεύοντας χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Το μεγάλο χαρτί της ΑΕΝΚ και τη φετινή σεζόν είναι ο Δημήτρης Λιόγας, ο οποίος αποτελεί έναν από τους προπονητές που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως να κερδίζει τους αθλητές του. Με το κύπελλο να κάνει τζάμπολ την προηγούμενη Τετάρτη (13/9) οι περισσότεροι εξ' ημών θεωρούσαμε ότι το συγκρότημα των Βορείων προαστίων θα ήταν έρμαιο στα χέρια του Πρωτέα Βούλας

Διαψευστήκαμε , όπως και το σύνολο της μπασκετικής κοινότητας, με τον Κηφισιά να προκρίνεται και επί του Ερμή Αγιάς αλλά και χθες (20/9) επί του Ψυχικού, και πλέον να βλέπει μπροστά της τον Χολαργό.

Ο Δημήτρης Λιόγας στηρίζεται στους πολύπειρους Μοσχοβίτη και Ψαρόπουλο, ενώ η παραμονή του Καμαριανού ήταν αυτή που τον ικανοποίησε περισσότερο. Εξαιρετικός εμφανίζεται και ο Κεφαλάς, ενώ οι προσθήκες των Χαϊκάλη και Ντουζίδη δίνουν ποιότητα. Ο Χατζηνικόλας παραμένει μια καλή σταθερά, ενώ Μαρίνος και Πρέκας δίνουν πολύτιμες βοήθειες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ