27.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Επίσημο: Τέλος ο Μίροτιτς από την Μπαρτσελόνα με ερωτηματικά (pic)

Δεν ήταν εύκολη η διαπραγμάτευση της διακοπής ενός τόσο μεγάλου συμβολαίου, δύο χρόνια πριν τη λήξη του, όμως έγινε πράξη με... ερωτηματικά. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Νίκολα Μίροτιτς που είναι πλέον και επισήμως ελεύθερος.

 

Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν τη διακοπή του συμβολαίου του Μαυροβούνιου: «Σήμερα, η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε επίσημα στους νομικούς εκπροσώπους του Νίκολα Μίροτιτς την απόφαση να ολοκληρωθεί το επαγγελματικό συμβόλαιο του αθλητή με τον σύλλογο, που τον δέσμευε μέχρι τις 30 Ιουνίου 2025. Αυτό το μέτρο πάρθηκε για λόγους συμμόρφωσης με το Οικονομικό Σχέδιο Επιβίωσης που έχει θεσπίσει η Μπαρτσελόνα" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση».

 

 

Το θέμα ωστόσο, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, δεν έκλεισε με συμβιβασμό των δύο πλευρών αφού δεν τα βρήκαν στο θέμα της αποζημίωσης. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε μονομερή λύση συμβολαίου και τη λύση θα κληθούν να δώσουν τα δικαστήρια, αφού το συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια προέβλεπε αποζημίωση 22 εκατομμυρίων ευρώ. Ενδεικτικό του ότι η συνεργασία μαζί του προκαλούσε... οικονομική αιμορραγία στην Μπαρτσελόνα, ήταν η δήλωση του μάνατζερ του Ιγκόρ Κρέσπο ότι κάθε μέρα κόστιζε 31 χιλιάδες ευρώ.

 

 

Μένει να αποδειχτεί αν θα γίνει πράξη η συμφωνία του με την Παρτίζαν, έχοντας μάλιστα ταξιδέψει προ ημερών στο Βελιγράδι, αν και στην Ισπανία θεωρούν ότι δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ