23.4 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Παναθηναϊκός: Καμία ομάδα δεν μπορεί να έχει μόνο «αστέρια»

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τον προγραμματισμό του και ήταν δεδομένο από την αρχή ότι θα αποκτούσε και «εργαλεία» όπως ο Τζέριαν Γκραντ.

Η αλήθεια είναι ότι οι εξαγγελίες για πανίσχυρη ομάδα και ένα ρόστερ που θα θυμίζει τις ένδοξες εποχές, είχαν δημιουργήσει από την αρχή μία αμφιβολία στον κόσμο των «πράσινων», καθώς ο πήχης τοποθετήθηκε πάρα πολύ ψηλά και δεν ήταν καθόλου απλό να ξεπεραστεί.

Από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας όταν και οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Τζέριαν Γκραντ στο «τριφύλλι», αρκετοί ήταν εκείνοι που γκρίνιαξαν, θεωρώντας ότι έπρεπε να γίνει μία καλύτερη κίνηση για την περιφέρεια.

Σίγουρα το όνομα του 31χρονου Αμερικανού δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει κύμα ενθουσιασμού, κάτι που συνέβη με την απόκτηση του Κώστα Σλούκα.

Το βέβαιο είναι ότι ο Εργκίν Αταμάν δεν θα μπορούσε να ονειρεύεται μία ομάδα με δώδεκα σούπερ σταρ. Κάτι τέτοιο θα ήταν μάλλον αρνητικό, από τη στιγμή που άπαντες θα ήθελαν να περνούν πολύ χρόνο στο παρκέ και να έχουν κομβικό ρόλο.

Πάντοτε όλες οι ομάδες -ακόμα και πιο φανταχτερές- είχαν στο έμψυχο δυναμικό τους και «εργάτες». Ο Γκραντ αποκτήθηκε ακριβώς γι' αυτό, χωρίς να αποκλείεται μάλιστα να είναι εκείνος ο πέμπτος γκαρντ στην Ευρωλίγκα...

Μένει να φανεί λοιπόν ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις, με την επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου να είναι κι αυτή πλέον δεδομένη και να αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα.

Όμως ο Παναθηναϊκός δεν θα σταματήσει εκεί, καθώς υπάρχουν ακόμα ορισμένες σημαντικές «τρύπες» που θα πρέπει να καλυφθούν προκειμένου να έχει ένα γεμάτο ρόστερ ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου που αναμένεται ήδη με τεράστιο ενδιαφέρον.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ