19.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Παναθηναϊκός: Έρχεται εβδομάδα… καύσωνα

Με τον Ιούλιο να έχει... μπει, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε κινήσεις που θα προσφέρουν λύσεις στο ρόστερ του.

Κάποιοι από τους στόχους των «πράσινων» χάθηκαν, καθώς για παράδειγμα ο Ντάντε Έξουμ προτίμησε να επιστρέψει στο ΝΒΑ και να δοκιμάσει εκ νέου τις δυνάμεις του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, ενώ τόσο ο Κέβιν Πάντερ όσο και ο Ζακ Λεντέι αποφάσισαν να παραμείνουν και τη νέα χρονιά στην Παρτιζάν, προκειμένου να αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Βέβαια ο Λεντέι δεν αποτέλεσε σε καμία περίπτωση προτεραιότητα για το «τριφύλλι», καθώς αποτελούσε κοινό μυστικό ότι έψαχνε κάτι καλύτερο στη θέση «4» ούτως ώστε να πάρει τα «βαριά» λεπτά ως πάουερ φόργουορντ. Εξάλλου υπάρχει και η αναμονή για την υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου, με την εκδίκαση της προσφυγής της πλευράς του διεθνούς φόργουορντ στο CAS να είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (3/4), χωρίς πάντως να σημαίνει ότι η απόφαση θα βγει άμεσα.

Στην παρούσα φάση ο Παναθηναϊκός αναζητά -και έχει ήδη κυκλώσει σε κάποιες περιπτώσεις- τους παίκτες που θα γεμίσουν τα πολλά κενά του έμψυχου δυναμικού του. Αναμένεται να αποκτηθούν μίνιμουμ άλλοι πέντε ξένοι, ενώ θα προστεθούν κι Έλληνες.

Εκτός απροόπτου θα γίνουν τρεις κινήσεις στη θέση του πόιντ γκαρντ και σ' εκείνη του σούτινγκ γκαρντ, θα πρέπει να αποκτηθούν παίκτες στα «φτερά», ενώ μένει να φανεί τι θα συμβεί και στο «5», με το θέμα του Γιώργου Παπαγιάννη να παραμένει «ανοιχτό».

Με τις μέρες να κυλούν όμως, φαίνεται ότι υπάρχουν υποθέσεις που έχουν μπει στην τελική ευθεία και οι ανακοινώσεις αναμένονται πολύ σύντομα, κάτι που σημαίνει ότι το παζλ του ρόστερ που θα κληθεί να διαχειριστεί ο Εργκίν Αταμάν θα αρχίσει να συμπληρώνεται και τα κομμάτια του, θα τοποθετηθούν στις θέσεις τους. 

Σίγουρα πάντως θα υπάρξουν εξελίξεις, όμως εξίσου βέβαιο είναι ότι μία ή δύο κινήσεις θα μείνουν για πιο «βαθιά» μέσα στο καλοκαίρι, κάτι που δεν θα αποτελεί σημαντικό πρόβλημα, εφόσον έχει αποκτηθεί ο «κορμός».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ