20.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Παναθηναϊκός: Ο Ντόρσεϊ δεν παίζει… μόνος στο εναλλακτικό πλάνο

Η αρνητική απάντηση του Κέβιν Πάντερ έχει οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε εναλλακτικό πλάνο.

Κι αυτό συνέβη διότι δίχως αμφιβολία ο Αμερικανός σούπερ σκόρερ αποτελούσε τον πρώτο και διακαή πόθο του Εργκίν Αταμάν προκειμένου να «έχτιζε» πάνω του την περιφέρεια των «πράσινων» για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Από τη στιγμή όμως που ο πρώην παίκτης του Λαυρίου, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων, προτίμησε να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα, το «τριφύλλι» είναι υποχρεωμένο να στραφεί στις υπόλοιπες επιλογές του.

Στη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Παναθηναϊκός έχει δύο γκαρντ, τους Βιλντόζα, Μωραΐτη κι αναζητά δύο σούτινγκ γκαρντ κι έναν πόιντ γκαρντ, εφόσον φυσικά δεν υπάρξει κάποια ανατροπή.

Το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ ήρθε άμεσα στο προσκήνιο, καθώς αποτελεί μία πολύ καλή λύση που συνδυάζει την ποιότητα και το ελληνικό διαβατήριο, γεγονός πολύ σημαντικό, καθώς το «τριφύλλι» αναζητά Έλληνες.

Ωστόσο η περίπτωση του παίκτη της Φενέρμπαχτσε δεν είναι καθόλου απλή. Κι αυτό συμβαίνει διότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Ενδεχομένως πάντως να υπάρξει ένα... ντόμινο μετά τη μετακίνηση του Πάντερ στην Μπάρτσα.

Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Κόρι Χίγκινς να μετακομίσει από την Καταλονία στην Κωνσταντινούπολη και ταυτόχρονα να ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση του Ντόρσεϊ από τους «πράσινους».

Αυτό που είναι σίγουρο όμως είναι ότι ο κόουτς Αταμάν στη λίστα του δεν έχει ξεχωρίσει μόλις δύο παίκτες, δηλαδή τον Πάντερ και τον Ντόρσεϊ. Όπως είχε αποκαλύψει και ο ίδιος, υπάρχουν οι εναλλακτικές για κάθε περίπτωση, αν και φυσικά δεν μπορεί ουδείς να αμφισβητήσει ότι ο Πάντερ αποτελούσε προτεραιότητα.

Έτσι λοιπόν δεν θα πρέπει να προκαλέσει σε κανέναν έκπληξη αν ο Παναθηναϊκός κινηθεί στη θέση «2» για ένα όνομα που ακόμα δεν έχει γραφτεί.

Όσον αφορά τον υπόλοιπο σχεδιασμό, προς το παρόν η ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών πάει κάπως πιο πίσω, καθώς θα είναι κομβική η οριστική εξέλιξη στο θέμα του Γιώργου Παπαγιάννη, ούτως ώστε να φανεί αν οι «πράσινοι» θα κινηθούν για έναν ξένο σέντερ ή για ακόμα δύο...

Το «καυτό» καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και εντός των προσεχών εβδομάδων θα αρχίσει να συμπληρώνεται το παζλ της επόμενης έκδοσης του Παναθηναϊκού...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ