19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Προφορική συμφωνία του Άρη με τον Σανόγκο (vid)

Η συμφωνία του Άρη με τον Γιάννη Καστρίτη για να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο που χάραξαν πριν από δύο χρόνια ήταν το πρώτο και ίσως πιο σημαντικό βήμα στον σχεδιασμό της ομάδας της επόμενης σεζόν ή και της επόμενης διετίας. Είναι μία συμφωνία που έμεινε να αποτυπωθεί στην επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης. Το ίδιο όμως απέμεινε και για την πρώτη κίνηση που σχετίζεται με τον ρόστερ του Άρη και αφορά στον Ίσμαελ Σανόγκο.

 

 

Οι δύο πλευρές έφτασαν σε προφορική συμφωνία για την επόμενη σεζόν και μένει το τυπικό κομμάτι αυτής της συμφωνίας που θα κλείσει με την υπογραφή συμβολαίου και την ανακοίνωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για την υλοποίηση της εισήγησης του Γιάννη Καστρίτη που στο πρόσωπο του φόργουορντ από την Ακτή Ελεφαντοστού βλέπει έναν παίκτη που υλοποιεί στο παρκέ όλα όσα ζητάει στο επίπεδο της άμυνας και της ενέργειας, στοιχεία που αποτέλεσαν τα βασικά συστατικά της «ταυτότητας» του Άρη στην περασμένη σεζόν.

 

 

Ο Σανόγκο έκλεισε τη σεζόν έχοντας 18 συμμετοχές Πρωταθλήματος με 5,67 πόντους, 50% στα δίποντα, 33,3% στα τρίποντα, 5,11 ριμπάουντ και 0,83 κλεψίματα και 0,55 κοψίματα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ