19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Μέρα Καστρίτη στον Άρη

Ένα μήνα μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του, ο Άρης φιλοδοξεί να κάνει σήμερα το πρώτο και ίσως πιο σημαντικό βήμα για τη δημιουργία της ομάδας όχι μόνο της επόμενης σεζόν αλλά συνολικά της επόμενης διετίας. Ο Γιάννης Καστρίτης επέστρεψε χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα θα συναντηθεί με το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης και βασικό οικονομικό «αιμοδότη», Αχιλλέα Ρουσιαμάνη.

 


Στο τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και οι δύο πλευρές εξέφρασαν δημόσια τη θετική διάθεση επέκτασης της συνεργασίας τους όμως αυτό είναι κάτι που πρέπει πια να μετουσιωθεί και σε συμφωνία που θα αφορά στα επόμενα δύο χρόνια. Ο Γιάννης Καστρίτης έθεσε ως προαπαιτούμενο συνεργασίας την ευρωπαϊκή παρουσία της ομάδας όμως δεν αποκλείεται αυτό να είναι κάτι που θα ξεπεραστεί, αφού γνωρίζει και ο ίδιος ότι δεν γίνεται να χαθεί άλλος χρόνος… περιμένοντας.

 


Ο Γιάννης Καστρίτης θα συζητήσει βέβαια και για άλλα θέματα με τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη όπως το ύψος των δικών του απολαβών αλλά και αυτό του μπάτζετ της ομάδας που είναι δεδομένο ότι θα αυξηθεί, ειδικά αν αυτή έχει διπλές υποχρεώσεις και δεν περιοριστεί σε αυτές εντός των συνόρων. Το ερώτημα είναι αν… κινδυνεύει ο Άρης από άλλη ομάδα για να χάσει τον Καστρίτη.

 


Ο Προμηθέας που εκδήλωσε ενδιαφέρον δεν υφίσταται πια ως «μνηστήρας» αφού έκλεισε τη θέση με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και θεωρητικά είναι ανοιχτές εκείνες της ΑΕΚ και του Κολοσσού, ως προς την ελληνική αγορά. Η «Ένωση» φέρεται να ψάχνει τον διάδοχο του Ηλία Καντζούρη στην Ισπανία αλλά το όνομα του Καστρίτη «παίζει» για τον Κολοσσό, ο οποίος ωστόσο, εκτός σοβαρού απροόπτου, δεν θα του δώσει το κίνητρο της Ευρώπης.

 


Ο Άρης έχει στα χέρια του κάποια σημαντικά χαρτιά που το πιθανότερο είναι να τον οδηγήσουν στο deal με τον Γιάννη Καστρίτη. Είναι το «δέσιμο» του 41χρονου προπονητή τόσο με τους ανθρώπους όσο και με τον κόσμο της ομάδας που τον έχει αποδεχτεί πλήρως και τον στηρίζει. Αυτά σε γενικές γραμμές είναι τα δεδομένα και μένει να αποδειχτεί αν σήμερα θα κλείσει η συμφωνία ώστε να αρχίσει να «χτίζεται» ο Άρης της νέας σεζόν καθώς έχει δρόμο να διανύσει, αφού δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρος για την παραμονή του Όμηρου Νετζήπογλου. Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιχειρήσουν να κρατήσουν τον Ίσμαελ Σανόγκο που είχε σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της αμυντικής ταυτότητας της ομάδας στη φετινή σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ