20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πανερυθραϊκός: Με Ελληνικό και νεανικό ρόστερ δεσπόζει σε 8 κατηγορίες (pic)

Ο Δημήτρης Χουχουλής ακολούθησε πιστά την φιλοσοφία που τέθηκε πριν δυο χρόνια, και με νεανικό κορμό, χωρίς κοινοτικό παίκτη, κατάφερε να φέρει τον Πανερυθραϊκό στην έκτη θέση της κανονικής περιόδου της Elite League και στο 2-0 απέναντι στον Ηρακλή, έχοντας προβάδισμα πρόκρισης για το Final Four.

Και όλα αυτά με μοναδικό με μοναδικό παίκτη άνω τον 30 ετών τον αρχηγό και επί 14ετια σημαία της ομάδας, Τάσο Καλλιανιώτη, και αμέσως επόμενο τον Μανώλη Ματαλιωτάκη που βρίσκεται στα 29 του χρόνια.

Δημιουργώντας ένα τέτοιο μοντέλο, δηλαδή με Έλληνες παίκτες που ναι με είναι ταλαντούχοι, αλλά μέσω αυτής της διαδικασίας παίρνουν την εμπειρία από το υψηλό επίπεδο, ο Πανερυθραϊκός αποτελεί τον ιδανικό προορισμό, βάζοντας τους αθλητές στη διαδικασία πρωταθλητισμού, ενώ διαθέτει και άρτιες υποδομές, με παίκτες από τις μικρότερες ηλικιακά ομάδες να αγωνίζονται, έχοντας ως τελευταίο παράδειγμα τον Μιχάλη Μπότση.

Ολοκληρώνοντας την κανονική περίοδο το όνομα του Πανερυθραϊκού δεσπόζει στις 8 από τις 10 βασικές στατιστικές κατηγορίες, ενώ δεν βρίσκεται ούτε στα λάθη ούτε στα φάουλ.

Αναλυτικά οι κάρτες:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ