24 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ευρωλίγκα: Η αγωνία συνεχίζεται! (vids)

Όλα θα κριθούν στο Game 5! Ρεάλ Μαδρίτης και Μακάμπι Τελ Αβίβ αρνήθηκαν να αποχαιρετήσουν την φετινή Ευρωλίγκα ισοφαρίζοντας τις σειρές τους σε 2-2. Οι Ισπανοί απάντησαν με δεύτερο "μπρέικ" στα δύο της Παρτιζάν (78-85), οι Ισραηλινοί συνέτριψαν τη Μονακό (104-69) και τα δύο εισιτήρια για το Final 4 θα κριθούν σε πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι.

Μετά το πολύ καλό ξεκίνημα της Ρεάλ στο πρώτο δεκάλεπτο (15-27), ακολούθησε η αντεπίθεση της Παρτιζάν. Οι Σέρβοι ροκάνισαν τη διαφορά και πλησίασαν σε απόσταση ενός σουτ στο ημίχρονο (42-45). Από εκεί και έπειτα το ματς ήταν ντέρμπι όπως αναμενόταν με το διακύβευμα να είναι μεγάλο. Όλα θα κρίνονταν στα τελευταία λεπτά με το ματς σε τεντωμένο σχοινί. Με τη Ρεάλ στο +6 (74-80) κάτι παραπάνω από ένα λεπτό για το φινάλε, δύο απανωτά λάθη του Γκος οδήγησαν σε δύο απανωτά καλάθια του Βαντάρ (78-80), βάζοντας για τα καλά την Παρτιζάν στο "κόλπο". Εκεί οι Μαδριλένοι έδειξαν ένστικτο... επιβίωσης, αρνούμενοι να αποκλειστούν πριν από το πέμπτο παιχνίδι. Ο Έντι Ταβάρες ανέλαβε δράση και η Ρεάλ έκανε δεύτερο συνεχόμενο "μπρέικ".

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του Παρτιζάν-Ρεάλ.

"Πάρτι" της Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στη Μονακό στο Γιαντ Ελιάου και όλα θα κριθούν στο Game 5. Οι Ισραηλινοί κυριάρχησαν μετά το πρώτο δεκάλεπτο επιβάλλοντας τον ρυθμό τους, με τη διαφορά να ξεφεύγει πάνω από τους 20 πόντους. Μπράουν και Μπάλντουιν τράβηξαν το "κουπί" στο σκοράρισμα και απλοποίησαν την κατάσταση απέναντι στους Μονεγάσκους που ολοκλήρωσαν το ματς χωρίς τον Σάσα Ομπράντοβιτς ο οποίος αποβλήθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο. Τελικό σκορ το 104-69 και ισοφάριση της σειράς σε 2-2. Το εισιτήριο για το Final 4 θα κριθεί στην πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση στο Μονακό.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του Μακάμπι-Μονακό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ