24.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Παρτιζάν-Ρεάλ: Γεύμα… συμφιλίωσης από τους διοικούντες πριν το ματς (pics+vids)

Ρεάλ και Παρτιζάν κάνουν επισήμως τα πάντα για να ρίξουν τους τόνους μετά το επεισόδιο που έγινε στη τελευταία μεταξύ τους συνάντηση, με τις διοικήσεις των δύο ομάδων να γευματίζουν από κοινού, πριν από τον σημερινό αγώνα (21:30), στη προσπάθεια να βάλουν τέλος στο βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί, κυρίως ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων.

Ο Πρόεδρος της Παρτιζάν, Όστογια Μιχάιλοβιτς, είχε δηλώσει πως θα υποδεχτούν φιλικά τη Ρεάλ Μαδρίτης και πράγματι κράτησε τον λόγο του. Οι ηγέτες της Σερβικής ομάδας γευμάτισαν μαζί με τον Χουάν Κάρλος Σάντσες, υπεύθυνο τμήματος μπάσκετ της Ρεάλ, λίγες ώρες πριν το ξεκίνημα της τρίτης αναμέτρησης της σειράς ενώ είχαμε και ανταλλαγή δώρων ανάμεσα στον Ισπανό και τον Μιχάιλοβιτς.

Η Ρεάλ από μεριά της έχει φτάσει στην Στάρκ Αρένα και προετοιμάζεται ήδη για το ματς, έχοντας αφήσει πίσω της τα γεγονότα της προηγούμενης αναμέτρησης και στρέφεται πλέον στον μοναδικό στόχο της, που είναι η ανατροπή και η πρόκριση στο Final Four της Euroleague στο Κάουνας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ