20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πανερυθραϊκός-Μαρούσι: Μάχη πλασαρίσματος εν όψει playoffs

Μάχη για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν όψει playoffs της Elite League θα δώσουν Πανερυθραϊκός και Μαρούσι την Τετάρτη (17:00) για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ένας αγώνας που θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την παρουσία τους στα playoffs και θέλουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν όψει της συνέχειας. «Ο Πανερυθραϊκός θεωρώ ότι έχει πετύχει τους στόχους του στο φετινό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Elite League και η χρονιά μπορεί να θεωρηθεί ήδη επιτυχημένη. Πέρα από αυτό, όμως, το παιχνίδι με το Μαρούσι είναι ιδιαίτερα απαιτητικό στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και σκοπός μας είναι να τελειώσουμε αφήνοντας την καλύτερη δυνατή εικόνα, ει δυνατόν με την νίκη, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό μας, που τόσο μας έχει στηρίξει και στην φετινή μας πορεία», δήλωσε ο Τάσος Καλλιανιώτης. «Με τον τρόπο που είναι δομημένο, δε, το πρωτάθλημα αυτό, κάθε ομάδα μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Επομένως, για μια ομάδα που έχει κάνει όλο αυτό το δρόμο με το αξιέπαινο αναπτυξιακό της πλάνο, παίζοντας με νέους Έλληνες και χωρίς ξένους, όπως εμείς, κι έχει αποδείξει πως μπορεί να πετύχει πολλά στο παρκέ, ο στόχος της θα είναι να διεκδικήσει το καλύτερο στη δεύτερη φάση, που θα ακολουθήσει», πρόσθεσε ο αρχηγός του Πανερυθραϊκού.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το 15/15 στην έδρα τους συγκατοικούν στην πρώτη θέση με Ηρακλή και Ψυχικό και θέλουν να τερματίσουν στην υψηλότερη δυνατή θέση εν όψει των playoffs. «Φτάσαμε πλέον στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ένα ντέρμπι τοπικό! Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, κάτι που αν γίνει μπορεί να μας οδηγήσει και στην κατάκτηση της πρώτης θέσης, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι ουσιαστικό πέρα από το πλεονέκτημα που έχουμε ήδη εξασφαλίσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σίγουρα όμως θα είναι μια επιβράβευση για την μέχρι τώρα σταθερή πορεία, με συνέπεια που έχουμε δείξει και είναι κάτι που θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την δύσκολη συνέχεια», τόνισε ο εκ των αρχηγών του Αμαρουσίου, Γιάννης Παπαγεωργόπουλος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ