31.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Κάρι: Ευλογημένοι που είμαστε σε αυτό το επίπεδο με τον Λεμπρόν (vid)

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριος διέσυραν τους Σακραμέντο Κινγκς στο game 7 με 120-100 και πήραν με εμφατικό τρόπο την πρόκριση για τα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας, όπου θα βρουν τους Λος Άντζελες Λέικερς, με τη μονομαχία Στεφ Κάρι και Λεμπρόν Τζέιμς να μονοπωλεί τη σειρά

Ο σούπερ σταρ των "πολεμιστών" ξέρει πολύ καλά ότι το έργο του ίδιου και της ομάδας του δεν θα είναι καθόλoυ εύκολο, ενώ μίλησε με μεγάλο σεβασμό για τους επερχόμενους αντιπάλους του.

"Είναι καταπληκτικό γιατί είσαι ακόμα μέσα στη μάχη. Είναι καλύτερο από το να είχες βγει και να κοιτούσες απ' έξω προς τα μέσα. Χάναμε με 2-0 σε αυτή τη σειρά. Τίποτα δεν είναι εγγυημένο και δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα ως δεδομένο.

Είναι ξεχωριστό να ξέρεις ότι θα παίξεις με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Από την πρώτη σειρά που παίξαμε όταν ήταν στο Κλίβελαντ τη σεζόν 2014-15 μέχρι και σήμερα, είμαστε ευλογημένοι που βρισκόμαστε ακόμα σε αυτό το επίπεδο. Ανυπομονούμε για το νέο κεφάλαιο. Είμαστε δύο ομάδες που προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανή τη σεζόν μας και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα", ανέφερε ενδεικτικά ο Κάρι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ