24.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Μπαρτζώκας: “Πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας”

Ο Ολυμπιακός πήρε από νωρίς τα ηνία της σειράς με τη Φενέρμπαχτσε και με τη νίκη που πέτυχε το βράδυ της Τετάρτης (26/4), έκανε το 1-0 και έχει τη μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα θετικά αποτελέσματα και να πάει στην Κωνσταντινούπολη με άλλο αέρα

Παρόλα αυτά ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" Γιώργος Μπαρτζώκας δεν εφησυχάζει και στις δηλώσεις που έκανε πριν την αναμέτρηση της Παρασκευής (28/4) με τους Τούρκους, δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρότητα, με τον κόουτς των Πειραιωτών να στρέφει άμεσα την προσοχή όλων στο δεύτερο ματς της σειράς.

Για το Game 2 της σειράς και αν είναι πιο δύσκολο για την Φενέρ επειδή ηττήθηκε στο Game 1:

«Ίσως είναι πιο δύσκολο και για τον αντίπαλό μας. Δεν μπορούμε να το πάρουμε σαν δεδομένο. Νικήσαμε στο πρώτο παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δεύτερο, που θα είναι εξίσου δύσκολο. Είναι παιχνίδια που πρέπει να ελέγχεις τα συναισθήματά σου. Κάθε κατοχή μετράει. Είναι 40 λεπτά, ανεξάρτητα αν κερδίσαμε και πήραμε μια διαφορά 15-16 πόντων στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν κρίνεται τίποτα από το πρώτο πεντάλεπτο».

Για τις αλλαγές που περιμένει από τη Φενέρμπαχτσε:

«Η Φενέρ είχε ένα πετυχημένο σχέδιο, το γνωρίζαμε και τις άλλες φορές το ίδιο είχε κάνει. Πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας, αυτό κάναμε στο τρίτο δεκάλεπτο, δεν εκτελέσαμε στα πρώτα δευτερόλεπτα. Όταν δεν το κάναμε αυτό βρήκαμε αρκετές προϋποθέσεις για σουτ. Αυτό πρέπει να κάνουμε και αύριο».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος:

«Ναι, νιώθω ότι είμαστε εντάξει. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με κάποιον παίκτη για να μείνει έξω».

Για το δεύτερο sold out:

«Σε όλα τα γήπεδα αυτή την στιγμή τα παιχνίδια είναι sold out και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Τα παιχνίδια είναι θεαματικά και έχουν μεγάλη ένταση. Ξέρετε ο κόσμος του Ολυμπιακού πως είναι, ιδίως όταν έχουμε μία πρόκληση να πάμε ξανά στο Final-4. Μας στηρίζουν και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μέρος της διαδικασίας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ